Velkommen til Klinikk For Deg

Har du stiv nakke, smerter i skuldre, rygg, armer og ben eller generelt stiv og støl i kroppen? Eller ønsker du rett og slett å koble av med en avslappende massasje i en stressende hverdag?

Mange går rundt med ”vondter” de ikke tar seg tid til å gjøre noe med. Noen av disse ”vondtene” kommer fra musklene og kan forårsake hodepine, bevegelseshemming, svimmelhet, trøtthet pluss mye mer. Massasje hjelper også hvis du har tendenser til krampe eller er utbrent.

De fleste av oss har i perioder en litt masete og stressende hverdag. Skuldrene heises opp og vi glemmer å ta vare på oss selv. Kanskje dette er tidspunktet å gjøre noe med det? Stress og bekymringer setter seg ofte i muskulaturen.

Klientgruppen min har flere forskjellige lidelser. Noen er idrettsutøvere som vil få massert opp ben, noen har muse/golf-albue, stiv nakke og rygg eller vond sete-muskulatur. Variasjonen er stor.

 

 

Klinikk For Deg er en klinikk for klassisk massasje. Jeg som driver denne klinikken heter Inger-Johanne Dyrnes, er utdannet massasjeterapeut hos Axelsons Body Work School og ønsker deg gjerne velkommen som klient hos meg.
Jeg er medlem av Norsk Massørforbund. Jeg er også utdannet Fibromassør.

 

Du kan kontakte meg på:

KLINIKK FOR DEG
Inger-Johanne Dyrnes
Vallerudveien 23 b
1476 Rasta

Klinikktelefon 99739554